LASIKUULAPUHALLUS

Tarjoamme nyt myös lasikuula- ja lasimurskapuhallusta niin pienille kuin suurillekin kappaleille joustavasti asiakkaan tiloissa sekä omissa tuotantotiloissamme.

Toteutamme lasikuulapuhallukset laadukkaalla, kotimaisella NORDBLAST NB 28-1 professional laitteilla. Laite on suunniteltu erityisesti teollisuuteen sekä julkisivujen puhdistustarpeisiin.


Lasikuulat ja lasimurska

Lasikuulat ja lasimurska ovat myös ympäristöystävällisiä ja turvallisia vaihtoehtoja: ne eivät sisällä lainkaan kemikaaleja tai myrkkyjä ja ne ovat valmistettu ekologisesti kierrätysmateriaalista. Lasikuula- ja lasimurskapuhalluksen teho perustuu kuulien tai murskan puhaltamisesta kovalla paineella puhdistettavalle pinnalle. Puhallus jättää jälkeensä kevyesti mattaisen, ehjän ja kuivan pinnan, joka voidaan käsitellä esimerkiksi maalaamalla välittömästi puhdistuksen jälkeen.

Lasimurska on kierrätyslasista valmistettua, pyöristettyä lasihiekkaa. Murskan karkeutta voidaan säätää kohteen mukaan, jotta se ei vahingoita pintoja. Lasikuulat puolestaan ovat vielä lasimurskaa hellävaraisempia, eivätkä ne pölyä kuten lasimurska.

Helposti siirrettävä kalusto

Voimme tehdä kummatkin puhallukset asiakkaan tiloissa, jolloin säästämme logistiikka kustannuksissa sekä vältymme turhilta tuotannon seisakeilta. Ympäristöystävällinen, nopea, ja kustannustehokas menetelmä pintojen puhdistamiseen.

Esimerkkejä käyttökohteista

  • Puupintojen puhdistukseen esimerkiksi homepilkuista tai tummentumista
  • Betonin puhdistamiseen, esimerkiksi pinttyneestä liasta
  • Metallipintojen puhdistamiseen


Kysy myynistämme lisää